Supraphon vypravuje...9 - Čapek, Karel (Supraphon a.s., 2022)
Bylo jen otázkou času, kdy po titulech s archivními popovými písničkami v serii "Supraphon hraje..." navážeme s obdobnou formou zpřístupňování archivního mluveného slova našim milým zákazníkům a posluchačům. A tak je tu nová řada mluveného slova určená pouze pro digitální obchody "Supraphon vypravuje...", která bude obsahovat a nabízet povídky, fejetony, úryvky z knih, vzpomínky atd., V dílu devátém se můžete zaposlouchat do mluveného slova z pera autorů klasiky české literatury - Karla Čapka, Jaroslava Haška, Karla Poláčka, Františka Nepila a Eduarda Basse. Jejich přednesem, četbou či vyprávěním potěší hlasy neméně slavných a zvučných jmen herců Otakara Brouska st., Václava Vosky, Jaroslavy Adamové, Petra Kostky, Františka Němce, Viktora Preisse, Rudolfa Hrušínského, Vlastimila Brodského, Miroslava Táborského a dalších.