Moje rodina - Mládek, Ivan (Supraphon a.s., 2022)
Původní LP album 8113 0314 "Ivan Mládek Moje rodina" vydal Panton v roce 1986, v roce 2007 vyšel titul na kompletu Supraphonu 2 CD SU 5836-2 pod názvem "Zápisky šílencovy (Trilogie Úterý, Moje rodina)". LP album "Moje rodina" IVANA MLÁDKA (*07.02.1942), album plné osobitého humoru a písniček nyní vychází pro případné zájemce pouze o toto album s původní titulkou digitálně samostatně.