Pohádky o kohoutkovi a slepičce - Černík, Michal (Supraphon a.s., 2010)
Vyprávění pro děti předškolního věku navazuje na známou pohádku O kohoutkovi a slepičce a přibližuje jim dění na dvorku venkovské chalupy. Skvěle napsaný text Michala Černíka umocňuje herectví Ivana Trojana, Nadi Konvalinkové a Libuše Havelkové. Hravou náladu zvýrazňuje i hudba Zbyňka Matějů. Pohádky pro nejmenší ve skvělém hereckém podání!