Klasické české pohádky - Němcová, Božena, 1820-1862 (Supraphon, 2010)
Komplet čtyř CD obsahuje nahrávky 22 čtených nebo dramatizovaných známých českých pohádek, které namluvili slavní čeští herci a herečky