Jak se vaří netopýři - Rejfová, Marie, 1976- (Mystery Press, 2024)
Svérázná učitelka Josefína Divíšková si od řešení zločinů neodpočine ani na dovolené v Karlových Varech... Josefína a komisař Tvrdík si užívají zasloužené dovolené v Karlových Varech. Lázeňská idylka však náhle skončí s příjezdem Tvrdíkovy patnáctileté dcery Ludmily a nezničitelné tety Václavy. V luxusním hotelu se navíc objeví mrtvá zvířata, přiřítí se nekompromisní krajský hygienik Julius Šlem a nastalý chaos graduje smrtí provozní Ivety Lehké. Ve městě probíhají oslavy filipojakubské noci a podezřelých není málo. Vraždil ředitel hotelu inženýr Brousil, žárlivý manžel oběti, někdo ze zaměstnanců nebo nesnášenlivý gymnazijní profesor Rudlík? A jak do toho všeho zapadají Jirka Pazderka a jeho babička? Josefína neřeší jen zapeklitou vraždu hotelové provozní, ale je nucena čelit i nástrahám, které jí připravuje Tvrdíkova rodina. Obsahuje bonusový příběh Fanča loví netopýry. Nakladatelská anotace. Kráceno.