Noc špatných polibků - Čechová, Dagmar Digma, 1975- (MOBA, 2024)
Příběh čtyř zcela odlišných kamarádek, které spojuje minulost a nově i jedna hříšná noc, po níž se nečekaně mnohé změní. Na rozlučce se svobodou je dovoleno vše, tím spíš když si nevěsta přeje divokou jízdu. Zapomíná však, že jí i jejím bývalým spolužačkám už dávno není dvacet a že je doma třeba čekají závazky, které by s tím tak docela nesouhlasily. Krátké vybočení ze stereotypu nezůstane bez následků a přinese nejen obnovení starých vazeb, ale pro některé znamená i bolestné odkrytí pravdy o jejich životě, který si kdysi představovaly úplně jinak. Společným jmenovatelem a tématem k řešení se tak stávají nejen jejich partnerské vztahy, ale i vztah k sexu a vlastnímu ženství. Nakladatelská anotace.