Fotbalové přání - Majíčková, Zuzana, 1984- (Albatros, 2024)
Příběh třináctiletého Vojty, pro kterého je fotbal celým světem. Vojta odmítl nabídku Slavie, aby mohl s nejlepším kamarádem Matějem dál kopat za FK Podolí. Společně s celým týmem vyjíždějí na mezinárodní turnaj. Zahrají si proti Barceloně, Manchesteru i Marseille! A skoro to vypadá, že by to nemuselo být naposledy. Nakladatelská anotace. Kráceno.