Dívky na kopci - Belsham, Alison (Kniha Zlin, 2024)
Detektivní román s prvky thrilleru od anglické autorky. Inspektorka Lexi Bennettová čelí dalšímu případu. Tento je však příliš osobní. Dvě podříznuté dívky inspektorce připomínají její dvě sestry. Kdesi v Canterbury leží na ztichlé stráni dvě dívky. Ve vlasech mají diadém, každá v ruce svírá rudou růži. Mohlo by se zdát, že spí ale mají podříznutá hrdla. Policie záhy zjistí, že jde o dvě ze tří sester a ta poslední se pohřešuje. Pro inspektorku Lexi Bennettovou je mrazivý případ osobní. Před lety totiž ji i její dvě sestry stihl podobný osud. Vrátil se muž, který je v mládí unesl? Při pátrání po identitě vraždícího netvora se inspektorka každou minutou noří hlouběji do temnoty. A čas je proti ní. Nakladatelská anotace.