Manuál pro kont(r)akt s rodiči - Misík, Michal, 1985- (CPress, 2024)
Průvodce na pomoc při hledání smíru v mezigenerační komunikaci - lidí 30+ s jejich rodiči. Kniha se věnuje i vztahům vnoučat s prarodiči.