Hurvínek a drak - Nepil, František (Supraphon a.s., 2004)
Humornou parafrázi Františka Nepila na klasickou "dračí" pohádku natočil Miloš Kirschner (Spejbl, Hurvínek) ve spolupráci s předními herci své doby před dvaceti lety. Snímek, který tehdy patřil k nejoblíbenějším, neztratil ani dnes nic ze své přitažlivosti, což jistě ocení další generace malých posluchačů!