Bob a Bobek, králíci z klobouku : podruhé - Šebánek, Jiří, 1930-2007 (Supraphon, 2001)
Dalších pět příběhů z oblíbeného televizního seriálu pro děti. Dobrodružné příběhy ze života dvou králíků z klobouku kouzelníka Pokustóna, Boba a Bobka, v interpretaci Josefa Dvořáka a s nezaměnitelnou scénickou hudbou Petra Skoumala.