Bob a Bobek, králíci z létajícího klobouku - Šrut, Pavel (Supraphon a.s., 2002)
Další dobrodružství Boba a Bobka vznikla nejprve jako scénáře k novému seriálu TV večerníčků kreslených Vladimírem Jiránkem. Jejich autor, básník Pavel Šrut, jim dal knižní podobu (knížka vyjde v příštím roce v nakladatelství Albatros). Tento text svěřil Supraphon Josefu Dvořákovi, který svou osobitou intepretací přispěl nejenom v televizi, ale i na dvou nosičích Supraphonu k nehynoucí slávě obou králíků. Nezapomeňte! Tentokrát jsou Bob a Bobek králíky z létajícího klobouku.