Bob a Bobek - Králíci z klobouku - Šebánek, Jiří (Supraphon a.s., 2014)
Z klobouku kouzelníka Pokustóna vyskakují již několik desetiletí dva oblíbení dětští hrdinové, králíci Bob a Bobek. Je pravda, že Bobkovi se z vyhřátého klobouku moc nechce, ale podnikavý Bob jej vždy přiměje vstát a pracovat, "protože práce šlechtí". Původně televizní seriál doznal pro velký úspěch řadu pokračování a také několik zvukových verzí. Všechny jsou shromážděny v našem kompletu: králíci z klobouku, králíci z klobouku podruhé a králíci z létajícího klobouku. Příběhy čte i vypravěč animovaných pohádek Josef Dvořák a stejně je tomu s hudbou Petra Skoumala, spolutvůrce úspěchu kresleného seriálu. Takže si děti například poslechnou, jak králíci z klobouku truhlaří, zahradničí, bojují, natírají, jak jsou v ZOO, v restauraci, na horách, na pasece, na moři, v supermarketu i třeba, jak shánějí budíček. Bob a Bobek, dětmi milovaní králíci, opět vylezli z klobouku a předvádějí své rošťárny