Pohádky ze ZOO - Košlerová, Eva (Supraphon a.s., 2005)
Herci, kteří byli kmotry mláďat, narozených v pražské ZOO, nahrávají příběhy o svých kmotřencích nazvané Pohádky ze ZOO. První posluchačkou je malá gorilka Moja. Aby neplakala, každý po svém jí vyprávějí Aňa Geislerová, Marek Eben, Veronika Žilková, Tomáš Töpfer, Květa Fialová a Petr Brukner z divadla Járy Cimrmana pohádky o žirafě, velbloudovi, hrochovi, slonech, pelikánovi a kasuáru přilbovém. Protože se v zoologické zahradě zatím nenarodilo lvíče, není ani jeho kmotr, ale pohádka o lvu by neměla chybět, proto ji jako bonus čte Libuše Šafránková. Hudební doprovod je tvořen písničkami o zvířatech Petra Skoumala na texty Pavla Šruta a Emanuela Frynty.