O praštěném Hurvínkovi - Štáchová, Helena (Supraphon a.s., 2006)
Už jste se někdy pořádně praštili do hlavy? Tak právě to se stalo Hurvínkovi a věřte, že to byl skutečně "velký třesk". A co z toho vzešlo? Podivuhodné dobrodružství, v němž Hurvínek vystupuje jako příkladný, ba vzorově kladný hrdina. Víc neprozradíme. Zaposlouchejte se do vyprávění, v němž má nemalou roli právě vypravěč (Václav Postránecký). A ještě něco: tento titul připravilo Divadlo S+H k Hurvínkovu jubileu!