Pohádky Boženy Němcové - Pavlíček, František (Supraphon a.s., 2006)
Titul nabízí tři z nejznámějších pohádek B. Němcové, z nichž dvě známe z nestárnoucího filmového zpracování. Ve velkorysé dramatizaci se střídají slavní herci odcházející generace, aby nás vtáhli do pohádkových příběhů, které poslouchají děti už desítky let.