O žlutém mužátku - Werich, Jan (Supraphon a.s., 2007)
Werichova málo známá pohádka O žlutém mužátku byla zařazena do knížky Lincoln 1933, která vyšla v roce 1970 a - až na výjimky - už nedostala ke čtenářům. Téměř celý náklad byl totiž zničen. Podobný osud potkal i zvukový záznam pohádky. Přestože ji autor načetl pro Supraphon už v roce 1968, vyšla na CD až v roce 1999, kdy se na její interpretaci podílela Stella Zázvorková. Werichův přednes "Žlutého mužátka" dostáváte tedy v premiéře až teď, na tomto CD. Vyznačuje se všemi přednostmi literárních textů i neopakovatelnou a osobitou interpretací vlastní pouze Janu Werichovi.