Chodské pohádky - Baar, Jindřich Šimon (Supraphon a.s., 2014)
O přízeň malých i velkých posluchačů se uchází výběr z jeho Chodských pohádek, které katolický kněz, spisovatel a sběratel pohádek Jindřich Šimon Baar sesbíral v jedné kouzelné části naší země. Svým nezapomenutelným a jedinečným vyprávěčským darem prohloubil a obohatil původní lidové vyprávění, plné skrytých významů a poučení. A tak mohou i dnes pohádky jako Proč Pánbůh stvořil Chody, Vo haltravský meluzíně, Vo chytrým Honzovi či Vo darebným ptáčkovi hovořit k dětem srozumitelně, moudře i s humorem.