O Rumcajsovi, Cipískovi a vodníku Volšovečkovi - Čtvrtek, Václav (Supraphon a.s., 2000)
Další zvukové pokračování pohádek z lesa Řáholce vychází ze stejnojmenné knižní předlohy Václava Čtvrtka. Vypravěč Josef Dvořák se tak stal důstojným pokračovatelem interpretačního mistrovství Karla Högera a Eduarda Cupáka, jejichž "Rumcajs"se proslavil sérií televizních večerníčků. Doprovodná hudba Václava Lídla je původní, připomene tedy posluchači nejen TV večerníčky, ale i jejich zvukovou verzi na kompaktech a kazetách, jejichž osobitému kouzlu a umělecké úrovni nezůstal nový titul nicdlužen. Není třeba dodávat, že ilustrace na obalu nosičů jsou z výtvarné dílny spoluautora Rumcajse - výtvarníka Radka Pilaře.