Byla jednou koťata - Štíplová, Ljuba (Supraphon a.s., 2000)
Byla jednou koťátka, která se jmenovala Macourek, Camfourek, Pacička a o něco větší kocourek Kočičák. Tahle neposedná koťátka jsou stále plná nápadů. Jak to udělat, aby se nemusela mýt, jak zařídit, aby nebolel zub, jak počmárat krásně bílý domeček, hledají kočičí koření na chytrost, hrají fotbal u čerstvě natřené lavičky a trochu zlobí svou tetu Micku a strýce Moura. Příběhy koťátek prosluly v kreslené podobě úvodní a závěrečnou písničkou každého příběhu, s refrénem: Či a či a čičičí, jsou to kluci kočičí" a především pak za svou popularitu vděčí výtečné humorné interpretaci Josefa Dvořáka. Současně s touto zvukovou nahrávkou vychází o kočičích klucích v Albatrosu stejnojmenná knížka.