Krkonošská pohádka 3 - Šimková, Božena (Supraphon a.s., 2002)
Jeden z nejúspěšnějších televizních večerníčků - Krkonošskou pohádku Boženy Šimkové - převedla redakce mluveného slova Supraphonu do zvukové podoby, která věrně kopíruje původní předlohu včetně neodmyslitelné scénické hudby Vadima Petrova. Třetí část pohádkového cyklu, který jistě není třeba představovat, nabízí čtyři pohádky volně navazující na předcházející dva zvukové nosiče (Krkonošská pohádka 1 - Jak Trautenberk pytlačil v Krakonošově revíru a Krkonošská pohádka 2 - Jak dostal Kuba od Krakonoše dukát). Skvělé herecké výkony a velkolepá dramatizace zaujaly u prvních dvou titulů a nezklamou ani tentokrát.