CHANGEWYX - Novak, Dempsey (Tewyx, 2024)
Príbeh, o ktorom rozhodujete 3-krát sami. Www.changewyx.com, Na základe tejto knihy vzniká celovečerný americký film, v ktorom budú diváci hlasovať o tom, ako sa príbeh vyvinie. Ako by ste hlasovali vy? Prečítajte si náš príbeh.