Pojďte, pane, budeme si hrát - Pojar, Břetislav (Supraphon a.s., 2003)
Dva medvědi, jeden malý a druhý velký, jeden chytrý, plný nápadů a druhý dobrácký s velkou chutí si zahrát. Oba se potkají v lese u Kolína a zjistí, že jsou bráchové. Od té chvíle si pořád hrají. Na lokomotivu, na auto, na semafor, na závory, na studánku.Ten větší si ale vždycky vymyslí hodně vykutálené hry a toho menšího napálí. Sní mu všechny bonbonky, vypije všechnu limonádu a ještě se nechá pořád vozit, nebo tlačit. Slavný animovaný film Břetislava Pojara ožívá ve zvukové podobě s autentickými hlasy obou medvídků, v interpretaci Rudolfa Deyla. Vypravěč Václav Vydra se zapojil do hry a tlumočí nám všechny lotroviny, které si medvídci vymysleli. Jsou to ale pěkně vypečené hry!