Lovci mamutů Kopčem v nebezpečí - Štorch, Eduard (Supraphon a.s., 2003)
Dramatizace dnes už klasického Štorchova románu pro mládež Lovci mamutů zaujala už v loňském roce svou 1. částí Kopčem, strážce ohně. Druhý díl (zcela samostatný a dějově uzavřený) nabízí volně navazující pokračování, v němž sledujeme další strastiplná, avšak napínavá dobrodružství mladého hrdiny Kopčema, jeho kamaráda Veverčáka a dalších členů věstonické tlupy lovců mamutů. Skvělé herecké výkony, scénická hudba Václava Zahradníka a množství zvukových efektů umocňuje působivost Štorchova textu a slibuje skutečný zážitek pro posluchače bez rozdílu věku.