Hledání Phoebe - Extence, Gavin, 1982- (Host, 2024)
Pozitivně a humorně laděný román o dospívající dívce s poruchou autistického spektra, která najednou musí vystoupit ze své bezpečné zóny a utkat se s problémy světa okolo sebe. Phoebe má ráda pravidla. Jenže život se pravidly pokaždé neřídí. Phoebe je autistka. Nejraději zůstává ve své komfortní zóně, chodí na procházky se psem, píše fantasy a jako každý teenager se snaží přežít školu. To všechno se musí ideálně odehrát s co nejmenším počtem mimořádných událostí, které by narušovaly zajetý řád. Když se její nejlepší (a jediná) kamarádka Bethany vzbouří proti své rodině a najde si přítele, Phoebe neochotně souhlasí, že ji bude krýt. To ovšem ještě netuší, co všechno svým slibem způsobí. Zanedlouho řeší problémy, které nikdy řešit nemusela -- jako je lhaní, podvádění nebo matoucí politika školního šachového klubu. Porušování pravidel nikdy nebylo Phoebe vlastní, ale když události naberou nečekaný spád, uvědomí si, že se v ní možná ukrývá víc, než si kdy dokázala představit... Nakladatelská anotace.