A to říkaj voni mně? Sto židovských anekdot - Světlík, Eduard (Supraphon a.s., 2003)
Židovský humor je nepřekonatelný. Svědčí o tom i řada sborníků židovských anekdot. Sto nejlepších z nedávno vydaného souboru editora Eduarda Světlíka jsme vybrali pro dvojici interpretů - Miroslava Moravce a Václava Postráneckého. Oba se při natáčení skvěle bavili. Snad se budete stejně dobře bavit při poslechu tohoto netradičního titulu i vy.