Hrabě Monte Christo - Dumas, Alexander (Supraphon a.s., 1997)
Hrabě Monte Cristo je po Třech mušketýrech druhý nejznámější historicko-dobrodružný román francouzského spisovatele Alexandra Dumase staršího. Přinášíme Vám tento světoznámý příběh lásky, zrady a pomsty ve vynikající nahrávce v režii Jiřího Horčičky z roku 1983. Účinkují Pavel Soukup, Ladislav Pešek, Růžena Merunková, Vladimír Brabec, Rudolf Hrušínský, Miroslav Moravec a další.