O makové panence a motýlu Emanuelovi - Čtvrtek, Václav (Supraphon a.s., 1998)
Zvuková podoba jednoho z nejoblíbenějších TV večerníčků podle literární předlohy moderního klasika tohoto žánru Václava Čtvrtka je především hereckým koncertem Vlastimila Brodského. Hudba Milana Baginského připomene dětským posluchačům "Makovou panenku" televizní.