Klasický Spejbl a Hurvínek Josefa Skupy 4 - Skupa, Josef (Supraphon a.s., 2018)
Pokračování v řadě zvukových nahrávek scének, skečů a výstupů z archivních záznamů, tak jak se dochovaly od počátků existence obou svérázných postaviček, za doby života jejich tvůrce - Josefa Skupy. Tento výběr kombinuje jedny z prvních zvukových záznamů z dvacátých let, dnes již téměř neznámých, s populárními nahrávkami z let padesátých, na konci Skupova života. Po digitálním zpracování zazáří celá šíře humoru, dadaistických nesmyslů a parodií z dílny geniálního otce dnes již nesmrtelného Spejbla a Hurvínka.