Štěpánčin televizní kabaret - Haničincová, Štěpánka (Supraphon a.s., 2015)
Štěpánka Haničincová (*30. 9. 1931– † 27. 10. 1999) byla česká herečka, autorka a dlouholetá moderátorka pořadů pro děti. Byla jejich dětským idolem, pohádkovou tetou, která je provázela oblíbeným pořadem. Říkaly jí jednoduše - Štěpánka. K nejznámějším pořadům Štěpánky Haničincové, patřily Štěpánčiny korálky, Rozmarýnek, Maminko, tatínku, dívejte se s námi a Malý televizní kabaret. Právě jeden z dílů posledně jmenovaného pořadu vydal v roce 1988 Supraphon na LP (či audiokazetě) pod kat. číslem 11 0230-1 811 a my jej nyní posíláme za svými posluchači v digitální podobě. Jak bylo obvyklé v tomto kabaretu, i zde na úvod vítají posluchače zpívanou znělkou Štěpánčini velcí pomocníci Jitka Molavcová a Josef Dvořák: "....všichni tři vám přejeme tu na startu, aby dobrá nálada vás neminula, tak zdravíme pány kluky, zdravíme i malé slečny, tak zdravíme i partu capartů. Kdo z vás bude chtít, za chviličku spatří v televizním kabaretu pro děti, jak co nemá být a jak co se patří, zkrátka co je všechno dobré věděti - dnes například o škole"