Pátrači na stopě, aneb, Dětské detektivky s hádankou - Major, Jaroslav (Supraphon, 2024)
Pusťte se do rozplétání zapeklitých hádanek a detektivních případů společně se sourozenci Petrem a Pavlou, kteří si říkají Pátrači. Je jim teprve osm a dvanáct let, ale podařilo se jim už vyřešit pěknou řádku záhad. Na zločiny totiž mají nos! V této audioknize se stanete svědky nebo přímo účastníky vyšetřování deseti případů s kriminální zápletkou. Ať už jde o krádež horského kola, pátrání po autorovi tajemného dopisu nebo po vykradačích bytů, jisté je, že vás čekají samá napínavá dobrodružství. V závěru každého příběhu si můžete vyzkoušet svůj postřeh a tipovat, kdo je pachatelem. Řešení případu se dozvíte v následující kapitole