Nekompromisní. - Brnková, Michaela (Red, 2024)
Volné pokračování série Nekompromisní nám představuje hlavní hrdinku Lexi, která právě začala pracovat v tajemném zámku, jehož pán nahání hrůzu - ale také ji přitahuje. Lexi se uchází o práci na zámku. Setkává se tu s podivnými přísnými pravidly a velice rychle pochopí, proč tuhle pracovní pozici dosud nikdo neustál. Ona má však nervy z oceli a je rozhodnutá obětovat vše, co bude třeba. A hlavně odhalit všechna tajemství zámku Linwood i jeho záhadného pána. Nakladatelská anotace.