Jude Bellingham : nový vůdce - Oldfield, Tom (XYZ, 2024)
Kniha mapuje sportovní život a kariéru anglického fotbalisty Jude Bellinghama, které spojil své jméno s německým bundesligovým týmam Borussia Dortmund.