Začít znovu - Lord, Emma (CooBoo, 2024)
Romantický příběh dvou vysokoškolských studentů, kteří ve snaze překlenout fyzickou vzdálenost svých škol způsobí nejeden zmatek. Andie se sice nedostala na svou vysněnou vysokou, ale má plán: přestoupí tam po prvním semestru. Pak vystuduje psychologii a napíše příručku, jak se vypořádat s každým problémem. Brnkačka. Když se jí na Blue Ridge, kam chodí její přítel Connor, skutečně povede přestoupit, je radostí bez sebe. Plán se však brzy začne hroutit. Connor ji chtěl překvapit, a tak přešel na její původní školu. Přežije jejich vztah další semestr odloučení? Podaří jí zvládnout nároky nové školy, zapadnout a začít znovu? Nakladatelská anotace.