Magnólie a démon - Veselá, Hanina, 1981- (Asterion, 2012)
Telepatka Magnólie nepatří k těm dívkám, které stojí v koutě a čekají, až za ně někdo vyřeší jejich život. Sama jde událostem naproti a své potíže si řeší. Má k dispozici specifické paranormální schopnosti, díky nimž je schopná číst v lidských myšlenkách a snech. Dokáže manipulovat a ovládat. Ale i Magnólie má své hranice a zdá se, že nyní narazila na podstatně silnější protivníky. Zombie, se kterými bude muset změřit síly o další existenci světa. Svět Magnólie se již objevil v povídkách Derteonský roh a Plavenský div.