Lež má krátké nohy - Hvížďala, Karel, 1941- (Vyšehrad, 2024)
Rozhovor novináře Karla Hvížďaly a rabína Karola Sidona o otázce lži, a to i v kontextu fake news a spikleneckých teorií ve veřejném prostoru.