Na množství nehleďte - Toch, Samuel (CPress, 2024)
Dystopický román z blízké budoucnosti, kdy po válce na Ukrajině čelí Evropa rusko-čínské armádě a ve Spojených státech probíhá občanská válka. Rusko-čínská armáda se valí Evropou. Češi drží poslední obrannou linii... Válka na Ukrajině skončila před lety neuspokojivým patem pro obě strany. Evropa se nechala uchlácholit sliby o míru a obyvatelé Unie brzy zapomněli na nedávný konflikt blízko svých hranic. Evropští politici jednají pouze ve vlastní prospěch a Spojené státy americké se zmítají v krvavé občanské válce. Mezitím se však na východě po poslední válce agresor vzpamatoval a vrátil se ještě silnější. Válka je nevyhnutelná a tentokrát zaplatíme vysokou cenu... Nakladatelská anotace.