Sherlock Holmes. - Baudet, Stephanie, 1945- (Fragment, 2024)
Převyprávění dalšího případu geniálního detektiva Sherlocka Holmese a doktora Watsona. Sherlock Holmes a doktor Watson mají pro strach uděláno. Nezastaví je smrtící psí přízrak ani záhadný muž, který se potlouká po devonském vřesovišti. Dvojice totiž potřebuje rozluštit podivný případ vraždy sira Charlese Baskervilla dřív, než jeho synovce potká stejný osud. Nakladatelská anotace. Kráceno.