Ženy ve vášni 2 - Miro, Andrej (Petra Nachtmanová, 2024)
Andrej je propuštěn z nakladatelství pro neschopnost. Doposud zde pracoval jako topič a distributor knih. Pohybuje se mezi půvabnými ženami, které mu rozhodně nedají spát. Zdá se, že Miro není žádný ňouma, ale vychytralý lovec. A možná má i smlouvu se samotným ďáblem! Navíc se zde objevuje krásná neznámá. Žena se smaragdovýma očima a pohledem, který zabíjí. A zdá se, že se s Andrejem dobře zná. Některým lidem z jeho okolí však pozvolna dochází, že pracuje jako zpravodaj pro státní bezpečnostní informační službu, přičemž topičství nebo hlídací služba slouží jen jako krycí zaměstnání. Druhá série románu Ženy ve vášni získává nádech špionážního thrilleru.