Chlapec z bloku 66 - Regev, Limor, 1969- (Bourdon, 2023)
Pohnuté životní osudy rodáka z Podkarpatské Rusi Mošeho Kesslera, který přežil peklo nacistických koncentračních táborů Osvětim a Buchenwald. Po druhé světové válce se uchýlil do Izraele.