Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih : vzpomínky - Perry, Matthew, 1969-2023 (Bourdon, 2022)
Matthew Perry nechává ve svém životním příběhu čtenáře nahlédnout do nahrávacího studia nejúspěšnějšího komediálního seriálu všech dob a zároveň se otevřeně svěřuje se svým bojem se závislostí. S jedinečným stylem, upřímností a svým typickým humorem líčí podrobnosti z celoživotního zápasu se zdravotními problémy a odhaluje, co k nim přivedlo člověka, kterému alespoň na první pohled nemůže v životě nic chybět. Nakladatelská anotace. Kráceno.