Poselství z Kyjeva o Ukrajině a Evropě - Sìhov, Kostjantyn Borysovyč, 1962- (Bourdon, 2023)
Ukrajinský filosof se ve svých esejích a rozhovorech zaobírá příčinami, průběhem a mezinárodněpolitickými důsledky současného rusko-ukrajinského konfliktu.