Duše - duši : řekni mi proč? - Birešová, Nikola (Pointa, 2024)
Rozhovory mezi duší a andělem. Duše pokládá spoustu otázek týkajících se různých oblastí života a anděl jí na ně odpovídá. Po své smrti se Alžbětka opět setká tváří v tvář se svým průvodcem. Klade mu spoustu otázek a dostává na ně odpovědi. Proč se stalo to či ono a proč se děje právě tohle? Jak vypadá svět, který nelze okem spatřit? Pokud se snažíš pochopit životní drama a život jako takový, kladeš-li si otázky proč anebo toužíš nakouknout za onu neviditelnou oponu, je tahle kniha právě pro tebe. Zjisti, jaké jsou tvé dary, a nahlédni do minulých životů, a tím i do svého já. Spoj se se svým průvodcem. Nakladatelská anotace. Kráceno.