Cesta do hlubin internetového trolla - Gruber, David (E-knihy jedou, 2024)
Je to váš antistres proti konfliktům a sprostotě. V dnešní době bují jeden nový typ konfliktů – sprostota na internetu, zejména v diskusích. Nadešel čas zamyslet se – a nemstít se sobě samému za chyby, závistivost a hulvátství druhých.