Z hlubin české demokracie : politologická studie českého politického stranictví a postkomunismu - Ryneš, Václav, 1939- (Epocha, 2024)
Dějiny českého politického stranictví od druhé poloviny devatenáctého do počátku tohoto století. Práce sleduje rovněž společenský a politický vývoj České republiky od roku 1990 do současnosti.