Nejkrásnější dárek - Coulmann, Jennifer, 1988- (Fragment, 2022)
Veršovaný obrázkový příběh o dvou přátelích, kteří pro sebe přichystali vánoční dárky. Medvěd většinou tráví Vánoce sladkým zimním spánkem, ale tentokrát se rozhodl zůstat vzhůru. Na Štědrý den si totiž chce s myšákem vyměnit dárky! Ale ouha, jeho velké tlapy si s krásně zabaleným dárkem od malého kamaráda neumí poradit. Nebude se na něj myšák zlobit? Naštěstí medvědovi ostatní zvířátka poradí, co udělat, a všichni tak prožijí ty nejúžasnější společné Vánoce. Nakladatelská anotace. Kráceno.