Případ Hojer a další temné kauzy 20. století - Kučera, Miroslav, 1936- (XYZ, 2024)
Nejbrutálnější případy české kriminalistiky 70. a 80. let 20. století ve vzpomínkách člena pátracího oddělení Kriminální federální ústředny. Tohle není detektivka nebo zvrácená fantazie autora thrillerů. Případy z téhle knihy se skutečně staly... Miroslav Kučera, český kriminalista, spolupracovník někdejší Československé televize, popisuje nejzásadnější případy, s nimiž se za dobu své kariéry setkal. Nakladatelská anotace.