Kniha mormonů - Jahl, Jakub (E-knihy jedou, 2024)
Unikátní svědectví bývalého člena mormonské církve, v němž popisuje nejen vlastní příběh, ale také nesvaté zákulisí církve a podivné sektářské rituály, jichž byl svědkem. Vše je doplněno málo známými vyprávěními z „indiánské Bible” a příběhem zakladatele mormonské církve Josepha Smitha, který zdaleka nebyl tak svatý, jak by si Svatí posledních dnů přáli.