Biják : jak se dělá velkofilm - Hanks, Tom, 1956- (Motto, 2024)
Zábavný a zároveň dojemný román z filmového prostředí od slavného amerického herce. Součástí knihy jsou i krátké komiksové příběhy. Úvodní scéna: Píše se rok 1947. Nečekaná návštěva strýce Boba, bývalého mariňáka, zanechá v pětiletém Robbym silný dojem. Střih: Rok 1970. Z Robbyho je tvůrce undergroundových komiksů. Opětovné setkání se strýcem inspiruje jeho nové dílo. Střih: Současnost. Úspěšný režisér objeví hipísácký komiks ze sedmdesátých let a začne podle něj točit akční trhák. Na place se sejdou arogantní představitel hlavní role, krásná superhrdinka a houf dalších postaviček - od herců po členy filmového štábu. Kamera jede. Akce! Nakladatelská anotace. Kráceno.