Prázdninový příběh pejska a kočičky - Hurtíková, Vlasta (Edika, 2024)
Nový příběh pejska a kočičky vypráví o jejich společných prázdninových cestách. Pejsek a kočička se domluvili, že by chtěli strávit léto podobně jako děti. A tak se rozhodli, že budou tábořit v lese. A co by to bylo za táboření bez stanu a lovení bobříků? Jenže ouha - stan doma neměli a bobříky také nikdy nelovili. Ale jak už je u nich dobrým zvykem, s každým problémem si poradí pěkně po svém. Zažijí při tom spoustu veselých příhod, naučí se nové věci a obstojí i v těžkých zkouškách. Nakladatelská anotace. Kráceno.